Gammelmormor besök

Även imorse fick vi i oss lite frukost. Efter det roade sej Loke med att försöka peta på en fluga... Sprang efter den och sa pet,pet. Jaha, då gjorde flugor nån nytta också :-)
När han tillslut tröttna på den så klädde vi oss och for iväg till min mormor, barnens gammelmormor alltså.

Där fick jag lite kaffe och så åt vi några smörgåsar. Efter det vart det rensning ur hennes skafferi.... tänk vad man spar och vad som står längst in, fanns saker som gått ut -96 och det är ju 13 år sen :-)
Vill inte kika vad som står i mitt skafferi där längst in längst bak.... nu har jag väl varit duktig och hjäpt någon annan så mitt får vänta :-D

Efter det så åt vi lite glass och busa runt.
Mormor höll i Lilltjejen för första gången idag också. Hon har tappat lite styrka och känsel i handen så hon har inte vågat tidigare men idag va det dags.

***********

Sen åkte vi hem. Båda barnen sov så jag skulle precis till och vila då ringer telefonen och en bil kör in på uppfarten... jaha, då kom Sandra, Kristoffer och Leo (Lucas sov i bilen) dem ringde och sa att dem va här och ville ha kaffe. Jaha... Trevligare med besök än att sova :-D

Dem fråga också om jag kunde vara barnvakt imorgon då Krissan hade fått jobb på kort varsel... Jaha, då har jag fyra knoddar imorgon *PUST* mina nerver.  Hoppas dem är lugna i morgon ALLA 4!!

**************

Nu väntas bad för lillkillen och tv gluttande innan det är dags för sängen.


Promenad och tjejmiddag

Va en lugn Tisdags morgon... men efter en stund fick Loke myror i brallan... va ska vi hitta på??
Ringde Anna och fråga om vi fick komma på en kaffe så barnen kunde leka lite ute, men Nej, dem var på Öppis. Hon sa att vi kunde komma lite senare... men var tvungen att komma ut NU!!

Klädde barnen och tänkte att kanske Linda är hemma och vill följa med på en promenad.... och JA hon var hemma och ville följa med. Hon följde även med hem och tog en kaffe efteråt.

Sen va det dags för lunch och middagslur för Loke.

*************

Sen när Sebban kom hem va det dags för tjejmiddag, den här gången var det Emmas tur. Mmm, vi fick Tacogratäng och den va helt fantastisk. Ska prova göra en sån själv nån gång. Så vart det kortspel och skvaller :-D

************

Kom hem lagomt till andra avenyn. Sista programmet för säsongen :-(
Sen var det lite plock och tvätt och sen läggdags.


Bvc besök m m.

Då va Lilltjejen vaccinerad. Usch, nålarna är såååå långa och tjocka, ser ju ut som dem ska komma ut på andra sidan benet på hennes smala ben. Men nu är det gjort och 3 mån kvar till nästa vaccinering. Leja fick lite feber av sprutorna och va X-tra pipig här hemma på kvällen.

Leja följer "sin kurva" men bvc tycker det går lite för sakta. Men vad gör man när hon inte vill ha mer?!
Ska till Bvc med Loke nästa vecka då skulle hon höra med läkaren va han tyckte om hennes kurva. Hon sa även att det blir ju lite enklare när hon är ca 4 mån då man kan börja ge dem lite annat.

Vi fortsätter med ammningen så länge det känns bra för oss. Bara hon är nöjd av det hon får så känns det ok och så länge inte kurvan är neråt så känns det lugnt för mej.

***********

Jaha, efter besöket så åkte vi förbi Elina och tiggde åt oss en kaffe. Loke kuta runt där som en galning och det finns ju trappor överallt vilket han äääälskar. När Leja vakna till och ville ha mat så for Loke iväg för 1000:e gången... Då va han och klättra i deras stentrapp ner till källaren och rammla. Han skrapa upp två ställen i pannan plus en bula och så fick näsan lite skrubbsår också. *STACKARE*.
Jag hatar trappor och min lilla kille älskar dem.

***************

Sen for vi hem. Killen sov ett bra tag och sen så vart det en lugn hemma kväll framför tv´n.

Leja 3 månader.

26 april och Leja är 3 månader. Tänk va tiden går fort. Växer och blir större fast kommer ALLTID vara lillasyster.
Idag (Måndag 27 april) är det dags för vägning, mätning och första vaccinet. Nu får vi se om hon gått upp "som hon ska", har inte fått ersättning så nu visar det sej om ammningen fungerar, det känns bra iaf.

Igår va jag, Loke, Sandra och Lucas till norbergsmarknad. Samma saker där år efter år men ändå ska man dit. Köpte trosor och strumpor... Loke fick ett par foppatofflor och en ballong.

***********

Sen när vi kom hem körde Jag och Sebban barnen till Farmor så vi kom ut och åkte lite båt. Fiskade lite men inget napp... Fick njuta av att "bara vara" eller.... Sebban har ju kopplat i stereo i båten så fick njuta av friska luften med ljudet från gammla godingar.

Blåste endel så vi åkte sen tillbaka till barnens Farmor och tog en kaffe. Där va Sebbans bror och Malin med barnen.

************

Sen va det hem och tända grillen... Mmm, Gott med grillat!!
Sen va det lite tv titt och läggdags.

Stora båt fixardagen och träff med kompisar

Jaha, igår va det dags att fixa båten så den kunde sjösättas. Sebban gick ut i garaget strax efter att han vakna... ja, han hann slå upp ögona. Loke var med ute och greja. Efter ett tag kom Robban och hjälpte Sebban med båten. Sebban var tvungen att åka in till Söderbärke och hämta nyckeln till båthamnen och tog med sej Loke.
Loke somnade, detta var runt 12 tiden.

Jag hade maten klar när Sebban kom tillbaka så vi åt lite och sen va det dags för garaget igen. Loke han bara sov och sov... Leja bara sov, sov och åt. Känns som jag gick hela Lördagen och bara vänta på att Lillkillen skulle vakna fick inte mycke gjort, var med Sebban och Robban lite i garaget...

Va in vid 16 tiden och försökte väcka den illa krabaten då han sovit 4 timmar och inte ätit någon mat... men NEJ, det gick inte och väcka han... Strax efter 17 tiden va jag in igen och då börja han prata innan han ens fått upp ögona... sen va han vaken. Så det var en trött kille.

Då fick vi i oss lite mat igen sen åkte jag och barnen till Elina m familj. Dem satt ute och hade det mysigt. Får ju skämmas, deras lilla är 6 mån och jag har inte ens sett henne, bara på kort.
Drack kaffe och snackade lite skit . Dem hade varit på Norbergsmarknad så vi fick kockostoppar att smaska på också.  
Vickis va också där och Ted kom ut en snabbis och snackade lite. Trevligt Trevigt!!

Loke testade deras studsmatta, satt i sandlådan och lekte, gungade, kastade med innebandybollar och sprang iväg för att utforska världen och kika på alla roliga trappor som fanns runt om. Va kvar till 21 sen va det hemfärd. (tyvärr glömt kameran hemma så nå kort vart det inte).

************
Under tiden vi var där så fick Älsklingen och Robban båten i sjön. Så nu är den på plats.
Kanske det blir till att åka lite båt nån dag :-D


Mys och sandlådebygge.

Fredagen började med mys...



tills Leja tröttna...


Vi fick besök av Krissan och barnen som va förbi på en snabb kaffe och saft.

Frågade Emma om hon va sugen på en promenad men hon skulle få besök, så vi gick en sväng vi.
Emma hörde sen av sej men då hade vi ju redan vart t ut på en promenad.

***********

När Sebban kom hem åkte han och hämta sand till Sandlådan vi håller på att bygga. Var tvugna att ta bort dammen vi hade där innan, för man kunde inte ens lämna Loke ute själv för att  hämta en kopp kaffe inne.

Sen vart det lek i Sandlådan och Sandra, Krissan och barnen var förbi en snabbis och kika. Sen va det matdags.

***********

Sen höll vi oss inne resten av kvällen. Lill killen fick ta sej ett bad och bada av sej sanden som var överallt.
Tv tittande och bokläsning.

Älsklingen är fortfarande duktig och håller sej ifrån Nikotin. Igår ringde hans mobil, han gick ut tog en cigg i munnen och plocka fram en tändare...hmm, när han stog där tänkta han... Nämen, NEJ. Det gick bara på rutin alltså. Hann aldrig tända den, Lustigt hur man fungerar!!

Pollenallergi...??

Torsdagen blev ju riktigt fin. Var ute hela förmiddagen och Emma svängde förbi på en kaffe innan hon skulle iväg och jobba, TREVLIGT!! Är såååå underbart väder och fint ska det bi hela helgen... JIPPIE!!
MEN tror Loke fått några dåliga sidor av mej, tror han har pollenallergi...STACKARE!!
Han nyser, snoret rinner, rinner ur ögorna och nu har han börjat tagit sej åt örorna... Åhh!! Var ju iväg på en efterkontroll förut efter att lillkillen hade fått svårt att andas men inget pricktest skulle göras... utan VÄNTA om det hände nå mer... varför ska dem alltid vänta tills det hänt 100ggr????
Nu när det är mitt i pollensäsongen så kan dem inte göra nå pricktest... Så???
Hade det inte varit enklast att gjort ett på en gång så man fått reda på hur det va och uteslutit det som han INTE varit allergisk emot. Men Nej, vänta och vänta.

Är ju otäckt när det slår sej på andningen och som Mamma, vill ju att han ska vara ute i det fina vädret (vilket han tycker är hur kul som helst) men ska jag då utsätta honom för allt pollen...?? Hade det inte bara vara enklast och fått veta via ett test?? NEJ, tydligen inte.

På kvällen så var vi upp till Tony och Linda och tog en kaffe när vi satt där såg vi Robban åkte hem till oss... han ringde och undra vart Sebban va, dem skulle greja med båten. Så då begav vi oss av hemåt igen.
Kvällen blev lugn med tv titt och bokläsning.

Tvätt, tvätt ååååå tvätt!!

Imorse när jag vakna ringde jag Sandra för att höra om hon va promenad sugen... men Nej, hon skulle iväg och jobba men kom förbi på en kaffe iaf. När hon hade åkt tog jag saken i egna händer... klädde barnen och kopplade hunden och spatserade iväg.

När vi kom hem igen va det dags för lunch...eller Nej, Loke hade somnat. Båda barnen sov ute i vagnen. Jaha, då va det plock här hemma, tvätt, tvätt och lite data.

Sen vakna Loke och vi fick i oss lite mat. Sen har vi setat och puzzlat...lääääänge läääänge.

****************

Loke somnade rätt tidigt för natten, skönt!! Eller Nja... har tagit reda på tvätt, tvätt och tvätt... Hur kan det bli såååå mycket??
Känns inte som man gör annat än att städa, plocka å tvätta men det tar ändå ALDRIG slut :-(
Skönt att det börjar bli varmare ute för då håller man sej ute mer och slipper se smutsen inne...haha!!

Skulle bli upp mot 20 grader till helgen...verkligen varmt!! Hoppas det inte ska blåsa också.
Kanske vi får sandlådan fixad och utetaket fixat på stugan i helgen.

Jaha, nu var efterlyst slut på tv´n då får man gå och lägga sej... Trött är jag och känner mej slut i kroppen, så sängen får det bli med nån film.

Segdag som slutade med tjejmiddag

Dagen idag har vart en grå, tisst och seg dag. Tråkigt väder... fyy. Sandra som skulle ha vart ledig idag hade fått jobb imorse :-('
Tråkigt, fick jag ingen kaffedrickar kompis heller.

Går knappt att vara inne längre... Loke är högt och lågt och gör bara sånt han inte får göra när vi är inne. Känns som man inte gör annat än å säger. ajj ajj, gör inte si, gör inte så, peta inte där, rör inte den, klättra ner, sluta med det och det och det och det... Hua, känner mej som en tjatkärring.

Fast vädret ute har ju inte vart så lockande och imorgon skulle det regna. Trisst trisst. Nu är det mycke gnäll!!
Får inte mycke gjort när man är inne, känns som man måste aktivera han hela tiden med tex puzzel och bokläsning annars så ska det hittas på något som går mamma (mej) på nerverna... Haha, Gullungen!!

Sen va det dags för tjejmiddag 17:30 pip. Vi är fyra tjejer som turas om en gång i veckan och lagar mat. Det är Jag, Sandra, Emma och Sara. Den här gången va det Sandras tur. Strips, Korv med beasås vart det, MUMS!!
Skönt att "komma hemifrån"  lite och slippa vara mamma.  Låter hemskt men skönt att få lite egentid med sina kompisar. Eller sen Leja kom till världen så har hon fått följa med så man slipper åka hem mitt i allt om hon skulle bli hungrig. Så gott som alltid så slutar dessa tjejmiddagar med spel. Idag vart det Uno.

Hade sett fram emot skvaller också men ingen hade nåt roligt att berätta :-(
Jag var kvar och kika på andra avenyn där, bra serie!!

Sen åkte jag och lilltjejen hem, Loke hade precis somnat när jag kom hem och nu har resten av familjen också lagt sej så jag ska gå och göra detsamma.

Promenad och lite till.

Idag sov vi ovanligt länge, till 8:40. *SKÖNT* Hann vara vaken ca 15 min så ringer Sandra och vill ut och prmenera. Så vi satt oss och åt frukost och klädde på oss, sen var Sandra här. Hon hade mött Linda på vägen hit som också var påväg hit. Hon skulle lämna blöjor till Leja som hennes Elin hade växt ur. Tack!! Alltid välkommet :-)

Så vi tog en promenad alla tre. Roligt när man är några stycken. Påvägen hem stannade vi till vid Linda och tog en kaffe. Barnen lekte i deras sandlåda och ja, sprang runt på resten av gården med. Sedan gick vi hem hit och gjorde mat, sen va det dags för en tupplur för barnen, Lucas var inge trött utan ville leka i våran "jordlåda" som ska bli sandlåda. (Hade tyvärr glömt kameran hemma så nå kort blev det inte).

Lucas var med in på toaletten idag när jag bytte på Leja och stog och titta då han säger; Hon har ingen snopp.
Jag; Nej, va har hon för nåt??
Lucas; Öhhh...
Jag; En puuuuu...
Lucas; En puuuuuu.....ng, en pung.
Hahahaha!! Gullunge!!

Sebban hann inte mer än komma hem från jobbet så fick han åka och handla, Usch, vi har sagt länge att vi ska åka och storhandla men kommer aldrig iväg. Är såååå drygt och dyrt och åka å småhandla hela tiden.

Sen va det matdags igen å så fick Loke ta sej ett kvällsbad och så va det dags för sängen... å det känner jag nu att det är  för mej med så God Natt!!


Solig och Kall dag.

Idag har det vart soligt ute men inte är såååå varmt för det... Blåser kalla vindar. Svårt med kläder nu tycker jag, rädd att man klär av sej för fort  och blir sjuk, sen hamnar man i lä nån stans och då håller man på att svettas ihjäl.
Vart att äta mat ute idag iaf, på våran inglasade altan.


MUMS MUMS!!


Tur hade jag idag också och fick blommor av mina älsklingar. Sebban och Loke har plockat blommor åt mej.
Vilka gulliga killar jag lever med... Titta va fina blommor jag fick---------->

Naa, va gulligt!! Tussilago :-D

Vi har vart till kiosken och ätit en varsin Glass idag också... eller Jag och Sebban åt en varsin då barnen sov i bilen.

Besök har vi haft idag av; Sandra, Krissan, Leo, Lucas, Robban och Tony. Trevligt med besök!!
Här är Sandra med Leja i famnen.


Ska uppdatareas om hur det går för Älsklingens rökning också. Inte tagit ett bloss på 3 dagar.
WoW, är imponerad!!!!

Nu blir det lite tv tittande och sen läggdags!!!

Ammning och räkfrossa.

Blir inte klok på den här ammningen... Amma,ge flaska??
Börja ju ge Leja flaska efter varje gång jag ammat men det visa sej att hon inte vill ha, lite går i men inte mycke... så det känns onödigt men hon går ju inte upp "som hon ska". Åhh... ena sekunden så känns det som ähh, vi struntar helt i flaska så får hon väl försöka suga igång mer å sen så tänker jag på vikten och att hon ska få i sej ordentligt.

Har överkonsumerat vatten nu så jag kan utesluta att det inte är jag som får i mej för lite vätska kanske har det berott lite på det eftersom jag är dålig på att dricka vatten, blir ju mest kaffe :-S
Igår fick hon inte flaska på hela dagen och det var inga som helst problem.

Så det är ju lite från dag till dag men det är väl så det ska vara...?? Känner på mej dem gånger hon vill ha mer men har ju gett henne flaska ändå, eftersom hon på BVC sa det, slutar bara med att hon spyr upp det. Det känns helt onödigt då det säkert  kommer upp lite extra och så är hon inte helt "proppmätt" iaf.

Har läst mycke om ammning efter att jag fick Loke då ingenting fungera... Där stog det att vissa veckor går dem inte upp nånting alls men det är helt normalt när man ammar. På BVC ska dem helst gå upp 200-250gr varje vecka, fast sen ser dem på individen till deras egen kurva hur dem ligger till. Åhh, blir väl stopp i mina kanaler för jag är så fundersam hela tiden. Näe, nu kör vi vårt eget race...
Försöker "stå ut" är ju inte länge dem är så här pluttiga och små och bara ska ammas.

********************

Gårdagen va lugn här hemma. Ute på gården och fick lite fixat, eldning av gräsmattan och så.
Tvillingarna Åström fick mersmak av skoteråkningen så dem va ut en sväng igår igen och testa den andra. Nu blir det väl "testning" varje dag solen skiner litegrann.
Jag, barnen och Diva kom ut på en liten promenad.

********************

Kvällen vart lugn med räkor, ost och kex framför Robinson. Mmmmm, SMASKENS!!
Går ju att frossa i sej massor av det!!  Tack Sebban för den briljanta ideén.
Sen stog en renbäddad säng och väntade på oss... Va skönt det är å krypa ner då!!




Premiär för skoter åkning!!

Jaha, då va premiären här för skotern. OM någon läser detta tänker ni säkert...skoter...hmm, finns väl ingen snö nu och den premiären borde väl vart för länge sen... och ja, det stämmer... det handlar inte om snöskoter utan VATTENSKOTER!!

Bröderna Åström har väntat på att isen skulle släppa och det har den gjort nu. Så igår va det dags för att testa en av dessa "leksaker".

Här startar dem igång den med hjälp av bilen.



Här startar den igång och rökigt vart det....

... som ni ser så har dem en åskådare på andra sidan också, som är där och Campar. Han va där även förra året och testade en av Sebbans Jetskis. Nu så tog han sej en bärs och hämta kameran och kollade in "galningarna".

Här bär det iväg.



Sebban vart såååååå sugen så han va också tvungen och testa.



Jag och barnen va med och titta och Loke stog och sa ÅKA, ÅKA, ÅKA.... Nja, lite för kallt för att dra med han ut på sjön. Vattnet är ju ISKALLT!!

Annars så va det en lugn gårdag, hände inte speciellt mycke.





... fortsättningen på denna dag.

Detta vart av tappningen av kastrullen från imorse....
... STACKARE!!

När Loke vakna på eftermiddagen så vart det till att puzzla.

Måste tilläggas att han har fått dit alla puzzelbitar själv.

Sen fick har vara lite utan blöja, jätte duktig att gå på toa.... iaf när det gäller att kissa. Plötsligt försvinner han ut i köket...tystnad.... kommer farandes från köket och säger; Bajs, Bajs, Bajs... Möter han halvägs till köket då han kommer och visar en Bajs ;-)
Sätter han på toa och han pressar och plums så kom det lite till.... 2:a gången han bajsar på toaletten.

Sen va det matdags igen, Ugnstekt falukorv och Potatis.

Efter det tog vi oss ut på en liten kvällspromenad runt här i Vad.


Kika på forsande vatten tycker lillkillen om


Hästar är också roligt att titta på...



Vi hann titta på vattnet en gång till på vägen hem


Leja va också med på turen


Sen vart det lite "slappning" på trappan för grabbarna väl hemma igen


Sen tog vi oss ett litet kvällsmål... Bokläsning och Nattning för Loke.
Leja ligger i sin pappas famn nu och får i sej en skvätt ersättning å sen är det hopp i säng för oss också.

Jo, det ska tilläggas också att Älsklingen håller på att sluta röka. Har köpt zonnic spray på apoteket. Så han är nu rökfri sen 8 timmar tillbaka. Vilken duktig sambo jag har, hoppas det funkar bra och inte sätter sej på nå humör bara :-S
Det stöttas till 100% från min sida iaf!!

Nää, nu är det sängdags eller lite filmdags först, eller ja att somna till nån film man har sett tusen gånger redan.

Början på denna dag...

Jaha, hur börja denna dag..?? Jo, strax efter kl 7 så vakna Leja med ett skrik med stort S, nöjde sej inte med nåt, va dags att gå upp alltså. Av detta skrik vakna då Loke med ett skrik med stort S. Jaha, där satt jag alldeles nyvaken med TVÅ ungar som skrek.... Trevligt att vakna vissa mornar...å vissa inte!!

Lugna ner sej och vi fick i oss lite frukost. Efter frukosten tyckte Loke det va dags att leka med kastrullerna... jaha, å tappa en rakt på stortån... då va det dags för skrik igen, vilket jag försår då tånageln vart blå på en gång.

Sen lekte vi lite och så tyckte jag att det va dags för dammsugning, dammsög av alla rum här på mellanvåningen och så va det Lokes tur att dammsuga (som han tycker är roligt). Åhh, det gick ju bra. Lilltjejen vaknar och vill ha lite mat, sätter mej i soffan och ammar henne... hör hur det skrammlar i köket, tänker nu åker väl kastrullerna fram igen.... när jag är färdig kommer jag ut i köket å kastrullerna va det inte... det va hundskålarna, Divas mat... pust... vatten och torrfoder på hela nydammsugna golvet... Jippie, Näe!!!
Jaja, får väl se det så att golvet vart handtorkat därinne då.
Just nu skulle det behövas dammsugas minst 1 gång om da´n, allt grus och skit som kommer in och så håller Diva på att tappa vinterpälsen eller nåt för hon lossar otroligt mycke hår nu, går knappt att sitta i våran tygsoffa då det blir fullt med hår på kläderna.

Sen vart det mat... pyttipanna, rödbetor, ägg och broccoli. Efter maten somna kidsen och jag dricker kaffe och sitter här.... får se vad som händer härnäst.... :-D


BVC besök och en "lugn" hemma dag

Idag va det dags för vägning och mätning på BVC för Lilltjejen Leja. Hade gått upp ca 200gr på två veckor, vilket inte är tillräckligt bra. Hennes kurva börjar svaja ... Nu är jag inte sån som stirrar mej galen på dessa kurvor, alla är ju olika men gav henne lite ersättning (närmare bestämt 60ml) igår innan vi la oss efter att jag först ammat från bägge bröst och det slurka hon i sej utan problem.

Tog upp detta med BVC sköterskan K och hon tyckte gott och väl jag kunde ge henne lite tillägg med ersättning. Så nu har jag börjat med det. Får  väl se nu då om det går att fortsätta amma och ge flaska. Med Loke så amma jag och gav tillägg ca 2 veckor sen ville han inte ta bröstet då vi övergick helt till bara flaska.

Jag har hellre glada och belåtna barn än skrikiga och onöjda, ser inte ersättning som nåt dåligt utan är väldigt tacksam att det finns!! Tror mina barn vill ha en glad och någolunda pigg mamma också... å det blir man inte om man inte får sova ett par timmar i sträck utan avbrott. Känner inte att jag måste amma till varje pris!!! Skönt om det bara skulle flyta på och funka men när det inte gör det så finns det alternativ, TACK FÖR DET!!

Loke va med idag till BVC också, hon tyckte att han va såååå duktig på att prata!! (Stolt mammma som får höra på det där kacklet varje dag ;-) )
Han är en duktig rackare faktiskt... redan sagt 3ordsmeningar... den första va pappa sa prutta!! Haha!!

****
Annars så har det varit en lugn dag hemma i soffan för mej. Loke däremot har väl farit runt och ramlat ner från bordet och haft sej. Lyckades ha sönder ett glas och skar sej på fingret, plåstret fick bara sitta på i 5sekunder så det är lite blodskvätt här och där men men.... ser ut som vi haft blodbad här hemma :-D

*****

Jaha, filmen som Sebban hade hyrt igår då... Pineapple express... Komedi skulle det vara, inte min sorts humor. Tyckte mest det va fjant och överdrivet.  Fast å andra sidan såg jag inte klart den heller... SÖMN SÖMN SÖMN, inte tillräckligt bra för att mina ögon skulle hålla sej öppna, ville inte se klart den idag heller.
Just nu har Sebban och Loke åkt till affärn för att lämna tillbaka den, handla lite och sen ska vi få besök av Sandra, Krissan, Leo och Lucas. Så då blir det väl röj här hemma. Fast det är skoj när barnen får leka. Loke är sååå förtjust i sina kusiner.

*****

Nää, nu ska jag gå å slå på en kanna kaffe innan dem kommer hem igen och besöket anländer!!

Promenad och Lek!!

Tiden gick otroligt fort idag hemma, fast det va första dagen på jobbet för Sebban... Trodde det skulle kännas döööö trist men men det gick... fast Loke har ju sovit bort halva dagen också. Hoppas han somnar ikväll bara. Sebban har hyrt en film, vilket är en överaskning så jag vet inte vilken det är än. Kan ju tänka mej att det är nån form av komedi när det gäller val av film från hans sida :-D

Då tvillingvagnen låg i bilen och Sebban hade bilen till jobbet så kom vi ju inte sååå långt hemifrån. Gick till våran fina lekpark här i Vad... eller helt
BEDRÖVLIGA lekpark och gunga. Då lekparken består av två gungor. Joo, det finns ju en fjädergunga där också men den är pajj. Så det fick bli gunga... Lekparken ser helt övergiven ut, ser ut att stå på en nertrampad sommaräng ungefär
Har tänkt flera gånger att jag ska ringa kommun och klaga eller skicka in en bild i tidningen men när det gäller mej så lär jag tänka på det ett par gånger till innan det händer nåt.



Sen när Sebban kom hem vart det lite mat och sen en promenad med Sandra. Jag hade Loke med mej och hon hade med sej Lucas (Lokes kusin).
Trevligt va det. Skönt och komma ut och röra på döfläsket :-)

Nää, nu ska jag göra iordning mej och barnen för säng och filmglutt. Nyfiken på vad det är för film.
Natti natti!!

Ny blogg... Första inlägget!!

Jaha, då va det igång. Tänkt länge på att skaffa en blogg men blir aldrig av... eller joo, nu är det igång.
Tänkt att ingen kommer väl vilja läsa om mitt liv å vad ska man igentligen skriva...??

Den här bloggen kommer handla om mej, Malin Franklin och min familj som består av sambon Sebastian, sonen Loke, dottern Leja och hunden Diva. Blir väl någon form av dagbok... men alla smaskiga detaljer kommer inte att avslöjas.

**********


Jaha, börjar väl med idag då... Sebbans första dag på jobbet efter att vi blivit tvåbarnsföräldrar, inget JAG har sett fram emot då det har vart helt underbart att få vara hemma hela familjen. Leja blev 11 veckor igår så vi hade ju tur i oturen då han blev arbetslös lagomt före vi fick tillskottet fram till idag.

Så nu ska man fixa detta själv.... Började med att Loke sov till 10:50 i morse, så länge har han nog aldrig sovit... jaha, då va det ju bara halva dagen kvar till Sebban kommer hem :-)
Trött rackare!!

**********

Nää, nu ska vi göra något av den här dagen... blir ju fast här annars.
Va en början iaf.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0