JULKLAPPSHANDLING

Idag har vi varit till Västerås och inhandlat julklappar men vi är inte färdiga än. Vi har handlat åt alla Lokes och Lejas kusiner så det är färdigt. Fast vi har några kvar att köpa till.
Jag och Älsklingen kom iväg på tumanhand, vilket inte händer ofta, barnen var hemma hos sin Farmor.

Vi var till IKEA och lyckades vi inte träffa dagen då dem firar 25år, så det var inte lite fok där. Så var vi in på Bauhouse (eller hur det stavas) för att köpa saker till badrummet men vi kom ut med andra saker och sen in på barnenshus sist tog vi mcdriven på Mcdonalds och sen hem.

Stannade på en kaffe när vi hämtade barnen och sen har kvällen hemma bestått av tvglutt och i pauserna julklappsinslagning.

*********

Här kommer bilder på Lejsan när hon står upp:



(Hmm, har ändrat bilden så den INTE ska vara liggande men blir det när jag laddar upp den här iaf, så då får den väl vara så).

Och här har hon hittat nå annat skoj, undrar vad hon ser för vackert på skärmen...


Eller så är hon bara ute efter sin nya hobby som är att försöka peta bort knapparna från tangentbordet och hon har lyckats få bort två...




10 mån kontroll och julpyntning

Var på 10månaders kontroll igår med Leja och hon klarade "testerna". Hon fick ta vaccin för svininfluensan också, lika bra att köra på. Hon fick ta sprutan i benet, vart ledsen när hon fick sprutan men det gick över fort. Har inte haft nå allvarliga biverkningar efter. Fick lite feber men inte över 38 strecket och hoppas det inte blir nå värre heller.

Efter det åkte vi hem till Vickan på en kaffe. Hon började surra om att hon ville till dollar store så vi stack till Ludvika och gick på dollar store och Mc donalds.
Hann in på Nissen en sväng på hemvägen också.

Väl hemma så höll Älsklingen på med Tacos och hade bjudit över Anna och Krille på lite mat också. Så vi åt kvällsmat ihop. TREVLIGT!!

*********

Idag har vi fått fram några tomtar (pynt). Det är så roligt när det är såååå uppskattat. Sebban hann knappt innanför dörren när han kom hem från jobbet så ropa Loke; Kom Pappa får du se vad vi har gjort och så visa hann och berätta att vi plockat fram julsaker.

Nu på kvällen så har jag och Loke gjort iordning adventljusstaken tills på Söndag. Den vart så fin och vi är så duktiga. Här har ni resultatet.



Loke och jag har satt i mossan tillsammans och han har satt i svamparna och pippin.
Visst vart det fint??




ett inlägg iallafall

Ja, inte blir det många inlägg här... Försöker hinna med så gott det går men men.
Det blir när det blir :-)

Imorgon blir Lejsan 10 månader. WoW, det går fort. Hon har börjat resa sej mer och mer emot grejer, har tagit något "skrangligt" steg när hon har hållt i sej. Vi ska till BVC på 10månaders kontroll imorgon.

Två riktiga nattugglor har jag, som gärna är vaken sent på kvällarna men inte mej emot för dem är inga morgonpiggisar. Så vi brukar kliva upp mellan 8:30 och 9:30... det är ju inte helt fel att få sova så länge när man har tva småkottar hemma.

********

Loke har ritat på sin mage och idag kom han och fråga; Mamma vad är det här??
Jag svarar; Ja du Loke va är det för nåt??
Han tittar på sina mage och sen tittar han på mej och säger; DUMHETER!!
Hahahaha, vilken sötnos.

*******

Så är det ju bara en månad kvar till jul också... Julklappar va det ja. Jag har lyckats köpt två stycken och det är ett varsitt åt mina egna barn. Ahh, måste försöka komma iväg och få det avklarat, hatar att vara ute i sista minuten. Har tänkt på det länge men inget blir tydligen handlat av att tänka.

Kommer bli en TOM jul utan Mormor. Har nog fortfarande inte fattat att hon gått bort. Vi var till hennes grav förra veckan och det kändes så konstigt när hennes namn stog på gravstenen.

*******

Nej, nu väntar sängen. Måste ju lägga mej i tid eftersom vi ska vara på BVC 10:15, så ingen sovmorgon imorgon.
God nattt allesammans!!


FÖRLÅT!!

Förlåt, att det är så dåligt med uppdateringar men det kommer...
Just nu är jag bara trött och klockan är mycket så jag ska gå och nanna kudde!!!!

GOD NATT!!!

FREDAG DEN 13:E

Fredagen den 13:e idag och inga otrevligheter har hänt än så länge men det är ju dock 1 timme kvar på denna dag.

**********
Hmm, bestämmde mej 20 minuter innan vi hade tid att Loke skulle få ta vaccinet.
Han var så duktig och ta den, rynkade lite på näsan och så va det klart. När han sedan satte på sej tröjorna igen så frågade han sjuksyster om han kunde få en till spruta, så så illa kan det inte ha varit.
Det jag tycker är så hemskt är att vaccinet är så snabbt framtaget och det känns som alla som tar det agerar försökskaniner. Fast det blir väl så när någon form av epedemi sprider sej så kvickt.

**********


Emma var förbi en sväng på dagen och tog en kaffe och surrade lite. På kvällen så åkte vi över till Anna och Krille och tog en kvällsfika och surrade.
Trevligt!!

Och nu då väntar sängen!!
Natti natti!!

Nysnaggad!!

Här är min lilla goding lång hårig...





Och sen åkte rakapparaten fram och några minuter senare...



Kort, kort, kort!!

**********

Lejsan har börja resa upp sej mot saker. Här är hon och utforskar dammsugaren fast bara till knäståendes.








Just nu sover bägge barnen middag.... X i taket. Så jag får väl passa på att göra nå nyttigt... som att sitta vid datorn??


Gott och blandat!!

Här kommer ett bevis på hennes gaddar, som jag skrev om tidigare.




Synd att jag är så emot att lägga ut nakenbilder, på småttingarna dårå... Är livrädd att det ska komma i fel händer och nån "snuskis" ska leverera dem på nåt skumt ställe. För jag har så mycket fina bilder när dem badar tillsammans.

Idag satt dem tillsammans i badet och plötsligt står lilla bruttan upp mot kanten och det finns ett kort som jag synat in i minsta detalj att inga ovidkommande kroppsdelar syns...
(Hmm, att man ens ska behöva tänka på det känns helt sjukt. Det allra naturligaste kan bli till något så SJUKT)




Jaha, är det nu det bara svischar till och ALLT kommer titt som tätt.
Hon har rest sej upp flera gånger när jag ligger på golvet och hon klättrar hej vilt.
Hon har även krypit från rummet in till köket idag, några gånger och har även hunnit smaka på hundmaten. Minnerna ploppar upp allt eftersom, var ju inte länge sen Divas hundmat åkte upp och ner på bänken för en annan liten goding inte skulle smaka på den eller plaska med vattnet.


*********

Här kommer en bild på lite gosedjur...


eller vänta lite va det nåt annat där???


HAHAHAHA, Diva har hittat sej en plats där hon kan få vara lite ifred.


*******

Någon som har tips och råd angående svininfluensa sprutan, som jag skrev om tidigare, hur jag ska göra.... SÅ GE MEJ DEM!!!???

Och till kommenteraren S, så stämmer det. Han är "riskfall" pga att han har förkylningsastma.


SVININFLUENSA!!!

Jaha, då ska man ta ett beslut om Loke ska vaccineras eller inte mot svininfluensan...
Barn under tre år "ska" igentligen inte vaccineras men eftersom Loke är i risk så har vi fått hem en lapp om att vi har förtur att han får en spruta. Gaah, hade bestämt mej för att ingen skulle ta spruta men hur jag än vrider och vänder på detta så blir jag inte klok hur jag ska göra.
HJÄLP???

OM jag nu väljer att han ska  ta den och någonting händer pga biverkningarna, kommer jag någon gång att förlåta mej... NÄÄ!!
OM jag väljer att han inte ska ta den och han blir smittad och dålig av influensan, kommer jag någon gång att förlåta mej då... NÄÄ!!!
Åhh... Vill inte ta något beslut!!!

HJÄLP, HJÄLP, HJÄLP?!?!?!

********

Nu till Lejsan, hon har börjar krypa runt mer och mer och det har kommit upp två tänder.
Kommit in i någon period när hon är rädd att bli lämnad ensam. Ibland räcker det med att sätta henne på golvet och vända ryggen till så gallskriker hon. Hoppas att det är en kort period :-)

********

Ojj, vad jag får order om att uppdatera bloggen mera... Ja, det vill jag också men det ska finnas tid och lust till att skriva också. Ska börja ta med mej papper och penna när jag gör nåt för jag tänker på 1000 saker om dagen som jag ska skriva om men när jag väl sitter här så är det tomt uppe i kontoret.... Hahaha!!!

********

I källaren (badrummet) händer det framsteg men mycket kvar att göra iaf, skönt när man ser att det går framåt iaf.
Vill att det ska vara klart nu så man får ta sej en bastu i denna kyla. Imorgon har dem lovat att det ska bli snö så vi får väl se om vi får plocka fram pulkan på en sväng.

Nää, nu lite tv och sen väntar sängen!!!

RSS 2.0