första steget

Idag tog Lejsan sitt första och ENDA steg. Hon verkar inte vara ett dugg intresserad av att gå... Hon kan stå upp utan att hålla i sej ett tag men när det gäller att röra på sej så slår hon ner rumpan illa kvickt.
Klättra däremot, det tycker hon är roligt att utforska. Hon har kommit på att man kan öppna luckorna på yv-bänken och på dem kan man ju stå också.

Dra saker fram till soffan kan man göra för då kan man klättra på dem och så upp i soffan. Hmm, hjälm borde hon få nästan få ha inomhus.

*******

Idag kom Sandra med barn hit. Vi gjorde mat och efter det åt vi muffins som dem bakat på morgonen.
Sen kom Anna med barn hit också, vi var inne och sörpla kaffe och surra sen va det på med ytterkläderna och ut i snön. 2 timmar höll vi oss ute tills ungarna och det var verkligen ungarna som började gnälla på att det var kallt.

Så in till lite varmchoklad och mackor.

Efter det så har ungarna busat och vi surrat, tja, det vi har kunnat när vi inte jagat nån som gjort något som dem inte borde :-)

Till kvällen åt vi allihop korv med bröd och efter det vart det filmglutt sen försvann dem en efter en och Loke somna illa kvickt. Jag sitter här och datanördar och Älsklingen försöker få lillskruttan att sova också.

Kommentarer
Postat av: Anna

Men nu har jag läst detta inlägg 100 gånger...UPPDATERA MALIN!!! =)

2010-02-14 @ 00:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0