söndag

Idag vaknade jag först. Vilket kräver ett X i taket men var värd en sovmorgon eftersom dem ville krångla kvällen/natten innan.
Skönt och komma upp och få en kopp kaffe i lugn och ro. Mindre roligt och kika ut genom fönstret och se all snö ösa ner.

Efter ett tag så vaknade resten av gänget till. Älsklingen och Krille for iväg till byggmax och köpte tak till badrummet, som fortfarande inte är färdigt men på väg att bli iaf. Anna och barnen kom hit och umgicks medans karlarna for iväg på takköpar uppdrag.

Vi fick i oss några kaffekoppar och sen tog vi tag i att få ner julgardinerna, fast julen varar väl till påska, så det var ju lite för tidigt igentligen :-)

Sedan tog Anna och barnen tag i städning, dem plockade och dammsög... TACK!!! Alla som är på städarhumör är hjärtligt välkomna hit. Finns alltid nåt att göra, så jag lovar den som vill blir inte utan. Hahahaha!!

Vi åt mat tillsammmans och sen ville barnen gå ut i snön. Loke ville förståss vara ute lääääääänge så jag gick ut och höll han sällskap när dem andra ville komma in. Vi gjorde en snölykta.

När det började skymma ute så var vi ut och tände den.
Här är resultatet



En stoltkille!!




På kvällen kom Lokes Farmor på en kopp kaffe. Efter det så var det läggdags. Loke ville se Wipeout och geggamojja. Så på med tv´n och efter en stund vart ögonlocken tunga. Just nu tror jag sängen väntar på mej också. Dags att gå och sova. God Natt!!


Kommentarer
Postat av: Anna

alltid roligare att plocka hemma hos andra, det vet väl du som alltid står vid diskbänken hemma hos mej =) Tack för en heldag med kaffe och mat.

2010-03-22 @ 21:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0